Skrevet af: Pernille Tøsti

5 tips til din aftentræning, selvom energien er lav

Passer det bedst ind i din hverdag at du træner om aftenen, men føler du samtidig at det er her du har det laveste energiniveau? Så er her et par tips du kan bruge, for at sikre at du får den energi du skal bruge til at komme afsted til din aftentræning og til at du får det optimale ud af din træning! 

 

1. Skemalæg din træning

Planlæg din træning er regel nummer 1, for at sikre at du overhovedet får prioriteret din aftentræning, skal det stå i din kalender, så du er forberedt på hvad der skal ske. Derudover er det vigtigt at du ser din træningsaftale med dig selv som værende ligeså vigtig, som hvis det var et vigtigt møde du skal til.  

 

2. Forsøg for at få noget at spise 1-2 timer inden du træner

Det er vigtig du når at fordøje din mad så du ikke får kvalme ved at spise for tæt på din træning, og du samtidig har den energi du har brug for. Forsøg at huske væsken i løbet af dagen sammen med maden, så du holder dig velhydreret til din kommende aftentræning.  

 

3. Vær forberedt

Har du sent fri fra arbejde eller skole, så pak en madpakke og dit træningstøj med, så du kan køre direkte forbi dit træningscenter på vejen hjem, så du ikke risikerer at falde i sofafælden.  

 

4. Lav en træningsfatale med en ven

En træningsaftale forpligter mere end en aftale overfor dig selv. Der er en der regner med dig, hvilket øger sandsynligheden for at du kommer afsted. Du får samtidig slået 2 fluer med et smæk, catchup på jeres venskab og jeres træning.   

 

5. Boost din energi til træningen

Tag en brikjuice, en kop kaffe eller en energidrik med til træning, hvis du ved at dette hjælper dig med at holde energien og gejsten oppe.  

 

Derudover anbefaler vi dig at høre din yndlings playliste på vej hen til træning, for at gøre dig i godt humør og klar til din aftenstræning. Dette hjælper dig med at komme i det rette humør og give dig et ekstra skud energi, som du kan få brug for til træningen.  

Husk ikke mindst at klappe dig selv på skulderen for den træning du rent faktisk FÅR lavet, og undgå at skælde dig selv ud for den træning der ikke blev lavetRos skaber motivation, så du øger din chancer for at komme afsted næste igen 

 

Har du brug for en fast træningsaftale med en personlig træner, vores populære bootcamps eller træningshold, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar