Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Den hurtigste vej til en veltrænet sommerkrop

Du vil gerne i form og det måtte gerne være i går! Derfor fortæller vi dig nu, hvad der er den hurtigste vej til sommerkroppen. 

Umiddelbart er der 2 faktorer der har indflydelse på dit spejlbillede (når målet er at få en veltrænet og fit krop).

  1. Muskelmasse
  2. Fedtprocent

Begge dele er vigtige for at have et strandklar ydre. Hvis ikke du har ret meget muskelmasse vil du komme til at fremstå tynd og uden det atletiske udtryk, og er din fedtprocent ikke lav nok, vil dine atletisk formede muskler aldrig komme til syne. 

Hvis du vil opnå hurtige resultater, kan den ene vej faktisk gå 4-8 gange så hurtigt!  

 

Den hurtigste vej til strandformen vil være at reducere din fedtprocent

Der er næsten ingen grænse for hvor hurtigt du kan få din fedtprocent til at falde, men grænsen bør være der hvor du stadig kan bibeholde mest mulig muskelmasse. Her er nogle guidelines at forholde sig til. 

undefined

I den høje ende af anbefalingen vil der være en 2% vægttab af din kropsvægt pr. uge. Sammenligner du med hastigheden for muskelopbygning for en nybegynder (hvor resultaterne er størst) vil ændringen pr. uge være omkring 0,25-0,4%, hvis det går godt. 

Du kan læse mere om hvor hurtigt du kan opbygge din muskemasse her: Spis dig til større muskelmasse

Er du begynder til træning, vil du derfor kunne skabe en 4-8 gange så hurtig ændring af kroppen ved at sigte efter et fedttab vs. muskelopbygning. Og er du begynder, vil du forventeligt godt kunne opbygge muskelmasse samtidig med at du taber fedt.  

Hvis du er på jagt efter at se mere atletisk ud hurtigst muligt, og ikke er spinkel af bygning, vil et fedttab være den hurtigste vej.

Advarsel! Et hurtigt vægttab kommer som regel med store restriktioner, hvilket kan betyde at det er meget svært at holde i længere tid. Derfor bør du overveje om det er okay at du kommer tilbage til der hvor du er nu, efter en hård kur.

undefined

Hvis du ikke har travlt med at nå i mål med at skabe sommerkroppen, kan du med fordel gøre det du har mest lyst til, da det forventeligt er mere holdbart. Og er du begynder, kan det være det blot handler om at starte med at træne og være bevidst om hvorfor, hvordan og hvad du spiser

Hvis du skal i gang med at træne for at skabe sommerkroppen, eller hvis du blot trænger til at komme i gang, kan du finde hjælp til hvordan du kan træne her: træningssystemer til fedttab, styrke og muskelopbygning

 

Føler du dig ikke sikker på hvordan du får succes med at opnå dit mål, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar