Skrevet af: Timmy Wæxfældt

GØR-mål - En mere positiv og handlingsorienteret vej til vægttab

Du må ikke spise…. Har du prøvet den tilgang før - og måske med begrænset succes? 

Istedet for en restriktiv tilgang til dit vægttab, så prøv istedet en mere positiv og handlingsorienteret vej til et vægttab med "GØR-mål".

Ved at fokusere på hvad du skal gøre i stedet for hvad du skal undgå, øger du dine chancer for succes og får en bedre oplevelse.  

 

GØR mål vs UNDGÅ mål

 undefined

 

Forskellen på gør- og undgå-mål er, om du forsøger at gøre eller ikke at gøre en handling.  

”Gør”-målene kendetegnes ved at du opfordrer dig til at gøre en handling, som f.eks. at spise mere frugt og grønt, lave madpakker eller motionere.  

”Undgå”-målene er i modsætning til gør-målene et forsøg på undgå bestemte handlinger som f.eks. ikke at spise stivelser, ikke at sætte dig på sofaen eller ikke at spise sukker.   

Gør-målene er en mere positiv opfattelse af målesætningen og er også forbundet med flere positive følelser, tanker og selvevaluering.  

Derudover indikerer forskning fra 2020 (2) at personer med fitnessrelaterede ”gør-mål” havde større succes en dem som havde ”undgå-mål” 

 

I UP bruger vi gør-mål

Kostopgaverne på vores Bootcamp for kvinder og Herrehold er afprøvet og gennemtestet med succes på hundredvis af personer og er alle bygget op på ”gør-mål” i stedet for undgå mål. Vi er overbeviste om at det er både den hurtigste og mest behagelige vej til at nå dine målsætninger.  

Næste gang du skal lave en målsætning, kan du med fordel lave gør-mål i stedet for undgå-mål og øge dine chancer for succes.   

Hvis du vil være sikker på at dine næste mål bliver nået, så kan du også læse dette indlæg om adfærds- og resultatmål. Du kan også kontakte os oghjælp med at nå dine mål 

 

Referencer 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar