Skrevet af::: Anne

Hokkaido pandekager

Det skal du bruge:

150g tilberedt hokkaido ▪ 2 æg ▪ 2 tsk kanel ▪ 1 tsk karedemomme ▪ 1/2 tsk vaniljepulver ▪ 1 tsk bagepulver ▪ 1 spsk husk ▪ 1 dl mælk (mandel eller alm.)

I morgen er det halloween. Det er ikke noget vi gør noget særligt ud af, men det gør vi af vores weekendbruncher. Der er ikke noget som en søndag morgen hvor man har lidt ekstra tid til at nyde en pandekage-stabel og en god kop kaffe. Disse skønne hokkaido-græskar-brunch-pandekager passer perfekt på en søndag morgen og til halloween. Opskriften på hokkaidopandekagerne er opstået som et alternativ til de klassiske bananpandekager, hvor det er lykkedes mig at snyde en grøntsag i. Jeg laver pandekagerne af en rast hokkaido, f.eks fra hokkaidofritter. Det er i virkeligheden måske ikke en rest, da jeg aktivt vælger ikke at drysse salt og chili på et hjørne af bradepanden, når jeg laver hokkaido-fritter. De bagte hokkaido gemmer jeg i køleskabet og laver til pandekager dagen efter. 

De buttede hokkaidopandekager har en sød smag af kanel og kardemomme  som  gør dem rigtig efterårs-agtig. Pandekagerne bliver tykke og svampede, hvilket gør dem til et perfekt sundt alternativ til de traditionelle amerikanske pandekager på brunchbordet. 

Jeg serverede pandekagerne med hjemmelavet mandelsmør og pærer, pandekagerne er lækre som de er, eller de kan servers med frugt, nødder og skyr. 

Velbekomme

Halloween hokkaido pandekager

Hokkaido pandekager

Sådan gør du

Har du ikke en rest fra en tilberedt hokkaido, start da med at skære et hokkaido græskar i tern og bag det i ovnen i 20 min ved 200 grader.

Det tilberedte hokkaido blendes med de øvrig ingredienser. Dejen skal være tykflydende, konsistensen kan justeres med mere mælk. Lad dejen stå og trække i ca 5 min, inden du steger pandkagerne på en pande ved middelvarme til de er lysebrune. 

Jeg steger pandekagerne på en teflon-pandekagepande og bruger derfor ingen fedtstof.

Græskar pandekager

Opskriftsinfo

Varighed: 15 min
Personer: 12 stk pandekager
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Gem en rest bagt hokkaido og lav disse skønne pandekager. 

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar