Skrevet af: Kasper Odsbjerg

Jobopslag: Vi søger en holdtræner til Træningsholdet

Brænder du for at undervise på hold i styrketræning og konditionstræning, hvor der er fokus på god teknik, motivere og hjælpe vores klienter med at få en sundere og gladere hverdag? Vi søger en holdtræner i UP

Unlimited Performance er blandt Aalborgs stærkeste team af personlige trænere, og vi søger lige nu samarbejde med en dygtig holdtræner til vores træningshold. 

Træningsholdet er et medlemskab for alle som har været igennem et træningsforløb hos UP. Holdet er bygget op omkring styrketræning med frie vægte og kropsvægt samt konditionstræning. Der er fokus på fællesskab og god stemning. 

Vi forventer, at du har meget erfaring med styrketræning i form af frie vægte, evt. gymnastiske øvelser, samt inden for holdundervisning og formidling. Vigtigst er, at du er udadvendt, god til mennesker og har en lyttende-, tålmodig- og forstående personlighed. En relevant uddannelse (eller under uddannelse) indenfor personlig træning, crossfit, fysioterapi eller idræt er en fordel. 

Vi søger en træner til 4-6 timer om ugen, med mulighed for flere timer. Det drejer sig om nogle af følgende træningstidspunkter, der kan variere pr. uge:

Mandag kl. 16.30-17.30, onsdag kl. 6.00-7.00 evt. onsdag eftermiddag/aften, torsdag kl. 6.00-7.00 + 16.30-18.30, fredag kl. 16.00-17.00 og søndag kl. 9.00-11.00.

Dine arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vil være at være holdtræner på træningsholdet.

Du skal:

  • Varetage holdtræningen ud fra et fastlagt program af UP
  • Præsentere dagens program på en simpel og forstående måde
  • Stå for en selvvalgt relevant opvarmning
  • Forevise øvelser og give relevant teknisk feedback til alle deltagere
  • Være lyttende og forstående og tilpasse øvelser ift. evne og evt. skader til den enkelte
  • Være udadvendt, engageret og god til at motivere
  • Være tillidsfuld, loyal, struktureret og ansvarsfuld
  • Skabe en positiv og effektiv træningsoplevelse for deltagerne 

Om os

Unlimited Performance tilbyder personlig træning og coaching, både 1:1 og på hold i egne lokaler på Hjulmagervej 7 i Aalborg. Vi har gennem mange år specialiseret os i træning med fokus på at skabe vedvarende vaneændringer. Vores produkter er kendt for kvalitet, professionalisme og resultater. Vi tilbyder træningsforløb og kostrådgivning til alle, der er interesserede i at blive den bedste version af sig selv. 

Vi er interesserede i at indgå et samarbejde med den rette person hurtigst muligt.

Kunne du eller nogen, du kender, være interesseret, så send en ansøgning til info@unlimitedperformance.dk senest søndag d. 11 februar 2024.

Del gerne budskabet!

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar