Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Sådan når du alle dine træninger

Ved at ændre den måde du tænker over tid og træning på, kan du sikre dig at du når alle dine træninger og dermed nå dit mål. 

Du har sikkert allerede nogle faste træningsdage i løbet af ugen (ellers kan det være en fordel ift. rutiner/vaner) og et program du følger. Men du har antageligt oplevet ikke at nå alle dine træninger i løbet af ugen pga. [indsæt din begrundelse]. Hvordan du håndterer den mistede træning, er relevant for din fremgang og dine resultater.

 

Når du ikke når en træning har du flere muligheder

1. Du kan forsøge at nå 1 træning ekstra i ugen efter (den mulige løsning)

Ved at forsøge at indhente træningen i ugen efter stiller du store krav til dig selv og din kalender. Der var en årsag til at du ikke nåede din træning i første omgang, hvilket gør det usandsynligt at du vil kunne finde tid til den i ugen efter. Har du en fleksibel kalender og kan klare det, så brug gerne denne mulighed. 

2. Du kan ”glemme” træningen (den dårlige løsning)

Ved at glemme/undlade en træning kan det være at du mister vigtige elementer af din træning, som kan have betydning for hvordan du præstere senere. Du kender måske allerede fyren der ikke nåede sin ben-træning for 3 år i træk, hvilket hans ubalancerede udseende tydeligt gør udtryk af. Hvis dine træninger primært handler om motion/kalorieforbrug og ikke om at blive stærkere, mere muskuløs/tonet, hurtigere eller bedre teknisk, har det ikke nogen større betydning og du kan lade træningen gå i glemmebogen - men lad det ikke blive en dårlig vane!

3. Du kan forskyde dine træninger (den ideelle løsning)

Ved at forskyde dine træninger, altså at tage den træning i programmet du faktisk er nået til, sikrer du at du får trænet alle elementer af den træning som dit program tilbyder. Og på den måde sikre optimal fremgang i træning. Det kræver at du slipper mandag-søndag-mentaliteten og ikke låser dig fast på at mandag er overkropsdag og onsdag er bendag, men tillader dagene at være en tom boks booket af til den træning du, ifølge dit program, er nået til.

 undefined

Måske træner du imod mål der har en bestemt ugentlig rytme og du derfor skal holde fast i din struktur. Så gør det! Du kan forvente en mere stabil fremgang i din træning og psykisk lettelse ved at vide, at du nok skal nå dine træninger. Du slipper for den dårlige samvittighed man får ved at ”glemme” den og slipper for stressen ved at skulle presse den ind i den efterfølgende uge. 

Er du i tvivl om hvor meget du skal træne? Så kan du læse bloggen her og finde nogle svar:

Så mange gange skal du træne om ugen for at nå dit mål

Ved du ikke om din kost eller træning er vigtigst for dine resultater kan du blive klogere her:

Skal du træne for at tabe dig?

Hvis du synes det hele virker lidt uoverskueligt eller gerne vil gå i detaljerne med din træning så vil vi hellere end gerne hjælpe dig til at få styr på det hele. Du kan få en gratis samtale ved at kontakte os

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar