Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Typiske fejl i Push Up

Pushups er en presseøvelse der aktiverer en stor del af muskelmassen i overkroppen. Det er for mange et mål i sig selv og en fundamental kropsvægtsøvelse. 

Vi ser ofte en række uhensigtsmæssige fejl ved Pushups som ofte sker pga. kompensation for manglende styrke eller bevidsthed om fejlen. Vi har derfor lavet denne video som kan hjælpe dig med at blive bevidst om dine tekniske udfordringer.

 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar