Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Motivation til ALT

Motivation og viljestyrke til at nå dine mål

Ønsker du at have lige så meget viljestyrke og motivation som dem der når alle deres mål? Jeg vil i videoen præsentere dig for et af de redskaber som kan give dig motivation og viljestyrke til at komme i mål med dine ønsker.

 

 

 

Du kender sikkert at motivation kommer og går i løbet af dagen, ugen, måneden eller året. Dette kalder Stanford Porfesso,r BJ Fogg for "motivationsbølgen".

undefined

 

Bølgen viser motivation over tid, med to forskellige opgaver. Opgave 1 kræver mere motivation at udføre end opgave 2. Lad os sige at:

Opgave 1 (A): er at spise en stor salat og et stykke kylling, til tre måltider om dagen.

Opgave 2 (B): er at spise én knytnæve grønt eller frugt til alle måltider.

Ingen af opgaverne er "dårlige", men du kan se at den svære opgave (A) ikke altid ligger indenfor grænsen af motivationen. Så du skal enten justere opgaven så den:

1. Bliver letteret at gennemføre, eller

2. Placere opgaven på de tidspunkter hvor motivationen er størst.

Vores personlige favorit er nummer 1: at gøre opgaven lettere, så du kan gøre det hver gang og/eller hver dag. Ved at opbygge succes hver gang (eller næsten), opbygger du succes momentum, som er den gode spiral, hvor alt går din vej.

 

undefined

 

Prøv allerede i dag at gennemgå dine mål og find ud af hvad din nemme opgave skal være.

 

Her er lidt inspiration til hvordan du gør opgaverne lidt lettere:

www.unlimitedperformance.dk/blog/starter-du-gennemfoerer-du/

 

Vil du have hjælp til at gøre opgaverne eler træningen lettere? Så kontakt os endelig:

www.unlimitedperformance.dk/kontakt/

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar