Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Starter du - gennemfører du!

Hvis du planlægger at starte, i stedet for at gennemføre, kan du gøre det nemmere for dig selv at få gode vaner!

Du har sikkert før hørt, at hvis du først har fået taget løbeskoene på, så er du sikker på at komme afsted. Dette skyldes at vores hjerne laver genkendelige mønstrer som den lagrer og kan gentage på automatik, når først det er sat i gang. Derfor kan du med fordel planlægge kun at lave optakten til din nye vane, da kroppen nok skal tage over og gøre resten!

 

Sådan planlægger du at starte

 

  1. Tag træningstøjet med på arbejde -> Nu hvor det er med kan du jo lige så godt tage ned at træne.

  2. Tag frugt med i tasken til arbejde -> Nu hvor det alligevel er der kan du jo lige så godt spise æblet i stedet for den tørre kage fra kantinen.

  3. Tag løbetights på når du kommer hjem fra arbejde -> Når de nu alligevel er på, kan du jo lige så godt løbe en tur.

  4. Åbn/Print et madplansskema -> Når det nu alligevel er der, kan du jo lige så godt udfylde det.

  5. Tag grøntsager ud af køleskabet når du laver mad -> Nu er de der, så kan du lige så godt bruge nogle af dem.

 

Målet er i sig selv at STARTE på handlingen og herfra lade kroppen/automatpiloten tage styringen. Det kommer derfor til at virke mere overskueligt at komme i gang, da du kun skal overbevise dig selv om at tage løbeskoene på, i stedet for at skulle løbe hele turen! 

 

Hvis du ved at du har svært ved at få startet en handling kan du med fordel læse vores blog om planlægning

Det kan også være at du har svært ved at holde motivationen oppe efter du har fået startet på din nye vane, så kan du her finde ud af hvordan du holder gejsten oppe 

 

Det virker simpelt, det er det. Og derfor virker det!

 

Hvis du mangler inspiration til at finde netop den vane der passer til dig kan du finde nogle af dem vi bruger på vores blog

Spar på fedtet, spar på kalorierne 

Spis protein hvis du vil i bedre form

Spis grøntsager hvis du vil tabe dig

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar