Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Uden logbog opnår du ikke optimale resultater

Logbøger er dit svar på om du følger træningsplanen, udfører dine kostopgaver og om din indsats er tilstrækkelig til at opnå resultater.

Mange nye klienter der starter et træningsforløb ved os er ikke rigtig sikker på hvilke øvelser de har lavet før, hvor mange kg, gentagelser, og ikke mindst hvad de før har prøvet at gøre med deres kost. 

Ved du, hvad du har lavet?! Det er ikke sikkert at der er nogen der har fortalt dig om effekten af logbøger. Logbøger skaber overblik og viser hvad der er gået godt med træning samt kost, og hvad der ikke er gået efter planen. 

Træningslogbog

”Hvad var det nu jeg løftede sidste gang?”, ”Øhh var den den øvelse jeg også lavede sidst?” Hvis du genkender disse tanker får du helt sikker et brugbart redskab nu!

Træningslogbøger sikrer, at du hele tiden kan se hvilke øvelser du har lavet, hvor mange sæt, gentagelser og hvor meget vægt du har haft på. På denne måde kan du hele tiden lave små spring og se dig selv blive stærkere, hurtigere og mere udholdende. 

Er du i tvivl om du træner hårdt nok? Læs: Presser du dig selv nok til at opbygge muskelmasse

Vores klienter noterer hvad de løftet i hvert eneste øvelse, for at vi hele tiden kan lave udregninger og vurdere hvordan programmerne skal udformes og tilpasses.

Det er svært at vide hvor meget man skal træne. Læs: Så mange gange skal du styrketræne om ugen for at nå dit mål

Træningslogbog

Kostlogbog

Kostlogbøgerne sikrer at du ikke er i tvivl om du har udført dine opgaver alle dage i ugen, eller om det faktisk kun var de sidste 4 dage du lige kunne huske. Det skaber bevidsthed overfor dig selv og i UP kan både du og din coach begge se din logbog, hvilket giver forpligtigelse og ansvar. Glæden, motivationen og selvtilliden det giver, at du kan se at du godt kan overholde din plan og du kan se din fremgang giver resultater.

Er du i tvivl om hvad vi mener med opgaver? Læs: Spis grøntsager hvis du vil tabe dig

 

Kostlogbog

Sådan kan du udfylde din logbog

En logbog behøves ikke være moderne og kan nemt skrives i en lille notesbog. Dog anbefaler vi at dine kostlogbøger er synlige, så du hele tiden bliver mindet om at du har en opgave, så sandsynligheden for at du får den udført er større.

I vores træningsprogrammer er logbogen integreret og du har den derfor hele tiden med dig når du er nede træne (Det kan både være online og print). Og til kosten benytter vi os af apps, så vi kan dele opgaver med hinanden og får besked med det samme når du notere om du har lavet dagens opgave. På denne måde booster vi din motivation og vores indsigt, så vi kan skabe de bedste.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar